Shërbimet

Transfer nga dhe drejt aeroportit

Rezervo pa shumë mund përmes aplikacionit ose tabelës digjitale në zonën e bagazhit në aeroport. Përfitoni nga tarifat më të mira për ose nga Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës. 

Rezervim direkt në hotel

Mos pritni në radhë për të kërkuar ndihmë nga recepcioni në hotele. Përdorni tabletët tanë të instaluar në hotelet kryesore në Prishtinë për të rezervuar një taksi për udhëtimin tuaj në ose jashtë qytetit.

Transport i shpejtë dhe lehtë

Nuk ka nevoj për përshkrimin e gjithë lagjes tuaj vetëm për një taksi. Në afërsi të pëllëmbës tuaj, rezervoni udhëtimin tuaj të rradhës me adresa të pararegjistruara për pikënisjen dhe destionacionin tuaj. 

Klientë biznesi

Bëhuni biznes i gjelbërt. Hapni llogarinë tuaj të biznesit në ETAXI për qasje të lehtë, menaxhim, gjurmim dhe raportim për të gjitha nevojat e udhëtimit të punonjësve tuaj.

Le të nisemi

Tarifat tona

Product Information

ÇMIMI BAZË (START)

I aplikueshëm në fillim, përfshirë 1.5 km

EUR 2.00
Product Information

ÇMIMI PËR DISTANCË

Çmimi për km të udhëtuar

EUR 0.75/km
Product Information

TARIFA E PRITJES (DITË)

Çmimi për pritje në trafik ditën

EUR 5.00/hour
Product Information

TARIFA E PRITJES (NATË)

Çmimi për pritje në trafik natën

EUR 5.00/hour
Product Information

PRISHTINË - AIRPORT

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 13
Product Information

PRISHTINË - BREZOVICA

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 50
Product Information

PRISHTINË - DECAN

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 55
Product Information

PRISHTINË - DRAGASH

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 70
Product Information

PRISHTINË - FERIZAJ

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 25
Product Information

PRISHTINË - F. KOSOVË

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 6
Product Information

PRISHTINË - GJAKOVË

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 50
Product Information

PRISHTINË - GJILAN

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 30
Product Information

PRISHTINË - GRACANICË

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 7
Product Information

PRISHTINË - H. I ELEZIT

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 40
Product Information

PRISHTINË - ISTOG

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 55
Product Information

PRISHTINË - KAMENICË

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 40
Product Information

PRISHTINË - KLINË

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 40
Product Information

PRISHTINË - LEPOSAVIQ

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 45
Product Information

PRISHTINË - LIPJAN

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 10
Product Information

PRISHTINË - MALISHEVË

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 30
Product Information

PRISHTINË - MITROVICE JUG

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 25
Product Information

PRISHTINË - MITROVICË VERI

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 13
Product Information

PRISHTINË - NOVOBËRDË

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 25
Product Information

PRISHTINË - OBILIQ

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 6
Product Information

PRISHTINË - PEJË

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 50
Product Information

PRISHTINË - PODUJEVË

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 20
Product Information

PRISHTINË - PRIZREN

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 50
Product Information

PRISHTINË - RAHOVEC

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 45
Product Information

PRISHTINË - SHTËRPCË

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 45
Product Information

PRISHTINË - SKENDERAJ

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 35
Product Information

PRISHTINË - SUHAREKË

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 35
Product Information

PRISHTINË - VITI

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 35
Product Information

PRISHTINË - VUSHTRRI

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 20
Product Information

PRISHTINË - AIRPORT

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 13
Product Information

PRISHTINË - DURRES

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 120
Product Information

PRISHTINË - ELBASAN

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 160
Product Information

PRISHTINË - FIER

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 100
Product Information

PRISHTINË - KUKES (AIRPORT)

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 55
Product Information

PRISHTINË - POGRADEC

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 150
Product Information

PRISHTINË - SHKODER

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 120
Product Information

PRISHTINË - TIRANA

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 120
Product Information

PRISHTINË - VLORE

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 190
Product Information

PRISHTINË - BANSKO

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 230
Product Information

PRISHTINË - BLAGOEVRAD

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 200
Product Information

PRISHTINË - SOFIA

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 240
Product Information

PRISHTINË - PEFKOCHORI

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 300
Product Information

PRISHTINË - THESSALONIKI

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 230
Product Information

PRISHTINË - DIBAR

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 120
Product Information

PRISHTINË - GOSTIVAR

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 70
Product Information

PRISHTINË - KUMANOVA

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 60
Product Information

PRISHTINË - OHRID

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 140
Product Information

PRISHTINË - SKOPJE

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 45
Product Information

PRISHTINË - SKOPJE AIRPORT

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 50
Product Information

PRISHTINË - BUDVA

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 180
Product Information

PRISHTINË - ULCIN

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 160
Product Information

PRISHTINË - PODGORICA

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 150
Product Information

PRISHTINË - BELGRADE

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 220
Product Information

PRISHTINË - KRAGUJEVAC

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 160
Product Information

PRISHTINË - MEDVEDA

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 60
Product Information

PRISHTINË - NIS

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 80
Product Information

PRISHTINË - NOVI SAD

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 300
Product Information

PRISHTINË - PROKUPLJE

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 60
Product Information

PRISHTINË - VRANJE

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 60
Product Information

PRISHTINË - AIRPORT

Çmimi fiks për një drejtim

EUR 13

Klientë të lumtur

Abonohuni tani

Njoftohuni me ofertat dhe njoftimet e reja nga ETAXI

Shërbimi i parë i taksive me vetura elektrike në qytetin e Prishtinës. Shijoni udhëtimin tuaj pa ndotur ambientin dhe pa zhurmë.

@2024 Electric Mobility LLC

NA KONTAKTONI

Bl. Bill Kllinton H.275 Nr.1, 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës

Tel: 0800 ETAXI