Lajmet

Abonohuni tani

Njoftohuni me ofertat dhe njoftimet e reja nga ETAXI

Shërbimi i parë i taksive me vetura elektrike në qytetin e Prishtinës. Shijoni udhëtimin tuaj pa ndotur ambientin dhe pa zhurmë.

@2024 Electric Mobility LLC

NA KONTAKTONI

Bl. Bill Kllinton H.275 Nr.1, 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës

Tel: 0800 ETAXI