Uber në Prishtinë? Pse shërbimi i taksive i ETAXI është një alternativë më e mirë

A keni provuar të thirrni një Uber në Prishtinë dhe të kuptoni se shërbimi nuk është i disponueshëm në qytet? Në qoftë se po, nuk jeni vetëm. Pavarësisht popullaritetit të shërbimeve si Uber dhe Lyft në shumë pjesë të botës, këto shërbime ende nuk kanë ardhur në Prishtinë. Por mos u shqetësoni, shërbimi i taksisë ETAXI ofron një alternativë të besueshme, të sigurtë dhe të arsyeshme në qytet, me shtesën e lehtësisë së rezervimit nëpërmjet aplikacionit.

Në ETAXI, ofrojmë një shërbim taksi në Prishtinë dhe zonat përreth, në dispozicion 24/7, me një flotë makinash 100% elektrike, moderne dhe të mirëmbajtura për të siguruar që klientët tanë të kenë një udhëtim të rehatshëm dhe të këndshëm, duke minimizuar ndikimin tonë në mjedis. Çmimet tona konkuruese për taksitë ofrohen paraprakisht, kështu që ju e dini saktësisht sa do të kushtojë udhëtimi juaj para se të hyni në makinë. Kjo do të thotë se nuk do të shqetësoheni rreth tarifave ose kostove të papritura në fund të udhëtimit tuaj.

Me aplikacionin tonë të thjeshtë për t’u përdorur në celular, mund të rezervoni udhëtimin tuaj në çdo kohë me vetëm disa prekje në smartphone-in tuaj. Aplikacioni ynë ju lejon të rezervoni shpejt dhe lehtësisht udhëtimin tuaj, të ndiqni shoferin tuaj në kohë reale dhe të paguani duke përdorur kartat e kreditit dhe debiti brenda makinës. Për të shkarkuar aplikacionin ETAXI dhe filloni të rezervoni udhëtimet tuaja sot, thjesht klikoni në këtë link: https://qrco.de/bdKknwAplikacioni ynë është në dispozicion për pajisjet iOS dhe Android dhe është falas për t’u shkarkuar dhe përdorur.

Një avantazh tjetër i përdorimit të shërbimit të taksive të ETAXI është se të gjithë shoferët tanë janë të licencuar dhe të siguruar, dhe ata kalojnë kontrolle të thella përpara se të nisin punën e tyre. Kjo do të thotë se mund të besoni që shoferi juaj do t’ju çojë në destinacionin tuaj në mënyrë të sigurt dhe në kohë.

Përveç shërbimit standard të taksive, ne ofrojmë gjithashtu një gamë shërbimesh të tjera, duke përfshirë transferet në aeroport, llogaritë e bizneseve dhe transportin për evenimente. Pra, nëse jeni duke udhëtuar për biznes ose argëtim, ETAXI ju mbulon.

Edhe pse Uber nuk është i disponueshëm në Prishtinë, kjo nuk do të thotë se duhet të pranoni një shërbim taksie më pak cilësor. ETAXI ofron një alternativë të besueshme, të sigurt dhe të arsyeshme me avantazhin shtesë të rezervimit me aplikacion. Provoni dhe binduni vetë pse jemi shërbimi më i mirë i taksive në qytet.