Si të bëni mbushje “Top Up” në llogarinë tuaj të ETAXI-t dhe të fitoni 10% bonus?

A jeni gati të shijoni komfortin dhe komoditetin e taksive elektrike në Prishtinë, me ETAXI? Për të përfituar maksimalisht nga udhetimeve tuaja, duhet të keni të instaluar aplikacionin ETAXI dhë të jeni një përdorues aktiv. Mëposhtë mund të informoheni si mund ta beni një gjë të tillë dhe gjatë procesit të fitoni 10% bonus:

1. Zgjedhni shumën që dëshironi të bëni Top-Up

Para se të nisni procesin Top-Up, ju duhet të zgjedhni se sa deshironi të shtoni në kuletën tuaj të aplikacionit ETAXI. Ju mund të zgjedhni çdo shumë që i përshtatet buxhetit dhe nevojave tuaja.

2. Transferoni shumën në llogarinë bankare të ETAXI

Hapi tjetër është të transferoni shumën në njëren nga llogaritë bankare të ETAXI:

  • 1110 3416 2100 0142 – ProCredit Bank Kosovo
  • 1501 0900 0436 0417 – Raiffeisen Bank Kosovo

Kur të bëni transferin sigurohuni që të shënoni email-in me të cilin e keni hapur llogarinë në aplikacionin ETAXI në përshkrimin e pagëses. Në disa banka nuk lejohet përdorimi i karakteve të veçanta (@,#,&), prandaj vendosni hapësirë në vend të karaktereve të veçanta. Kjo ju siguron që shuma Top-Up të kreditohet saktësisht në llogarinë tuaj në ETAXI.

3. Pranoni shumën e transferuar + 10% bonus në “My Rewards”

Në momentin që transferi është i kompletuar, shuma Top-Up do të kreditohet në kuletën tuaj të ETAXI-t së bashku me bonusin prej 10% brenda 24 orëve. Ju mund të kontrolloni totalin e shumës në pjesën “My Reëards” të llogarisë tuaj në ETAXI.

4. Përdorni shpërblimet në rezervimin tuaj të rradhës dhe vazhdoni të fitoni 5% bonus me çdo udhëtim.

Me mbushjen e kuletës tuaj të ETAXI, mund të porosisni ETAXI menjëherë. Çdo herë që bëni një porosi, ju fitoni 5% bonus të cilat mund t’i përdorni në udhëtimet tuaja të rradhës. Sa më shumë që udhëtoni me ETAXI aq më shumë shpërblime do të përfitoni, duke e bërë eksperiencën tuaj të udhëtimit më të rehatshme dhe më të përballueshme.

 

Mbushja e kuletës tuaj te ETAXI është një proces i thjeshtë që mund te ju sjellë shumë bonuse. Filloni sot dhe shijoni komfortin e ETAXI-t në Prishtinë. Me ETAXI fitoni shumë!