Taksi 100% elektrik

në Prishtinë

Shijoni udhëtimin tuaj pa ndotje të ambientit dhe zhurmës

ÇKA OFROJMË

 

Kompani me shërbime cilësore

Garancë e sigurisë

Të gjitha veturat tona elektrike janë të pajisura me teknologjinë e fundit për siguri në udhëtim.

Shoferë të trajnuar

Shoferë të trajnuar për siguri dhe shërbim ndaj klientëve për një udhëtim të rehatshëm.

Çmimet më të mira

Përfitoni nga tarifat tona për udhëtime në qytet dhe distanca më të gjata, pa ndotje.

Udhëtoni bazuar në preferencat tuaja!

 

 

ETAXI ofron një përvojë shumë të personalizuar të udhëtimit në dhe jashtë qytetit. Shijoni një kabinë të rehatshme, pa tym të duhanit dhe pa zhurmë. Udhëtoni me stil ndërkohë që muzika juaj e preferuar luan me arritjen e shoferes.

Përjetoni përvojën më të mirë duke përdorur aplikacionin tonë

Rezervoni dhe paguani udhëtimin në aplikacion

Lini shpjegimet e gjata me bazën! Shkarkoni aplikacionin dhe regjistrohuni për të rezervuar taksinë dhe për të paguar udhëtimin tuaj në mënyrë të shpejtë. Përfitoni nga përcaktimi i preferencave tuaja, si ruajtjen e adresës së shtëpisë ose punës, si dhe informohuni në kohë reale për arritjen e shoferës ose historikun e udhëtimeve tuaja.

ETAXI in Prishtina

Thirrni ose

Rezervoni Online

Jemi të lumtur që ofrojmë shërbim pa ndotje të ajrit për të gjithë banorët e Prishtinës

 

Numrat flasin

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

240,000+

Kilometra të udhëtuara

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

45+

Shoferë në dispozicion

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

20

Vetura elektrike

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

14,000+

Klientë të lumtur

Klientë të lumtur

Abonohuni tani

Njoftohuni me ofertat dhe njoftimet e reja nga ETAXI

Shërbimi i parë i taksive me vetura elektrike në qytetin e Prishtinës. Shijoni udhëtimin tuaj pa ndotur ambientin dhe pa zhurmë.

@2024 Electric Mobility LLC

NA KONTAKTONI

Bl. Bill Kllinton H.275 Nr.1, 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës

Tel: 0800 ETAXI