ETAXI PRISHTINË

Shërbimet

Ikone per transport prej dhe nga aeroportit

Transfer nga dhe drejt aeroportit

Rezervo pa shumë mund përmes aplikacionit ose tabelës digjitale në zonën e bagazhit në aeroport. Përfitoni nga tarifat më të mira për ose nga Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës.

Ikone per rezervim direkt ne hotel

Rezervim direkt në hotel

Mos pritni në radhë për të kërkuar ndihmë nga recepcioni në hotele. Përdorni tabletët tanë të instaluar në hotelet kryesore në Prishtinë për të rezervuar një taksi për udhëtimin tuaj në ose jashtë qytetit.

Ikone per transport te lehte dhe te shpejte

Transport i shpejtë dhe lehtë

Nuk ka nevoj për përshkrimin e gjithë lagjes tuaj vetëm për një taksi. Në afërsi të pëllëmbës tuaj, rezervoni udhëtimin tuaj të rradhës me adresa të pararegjistruara për pikënisjen dhe destionacionin tuaj.

Klientë biznesi

Bëhuni biznes i gjelbërt. Hapni llogarinë tuaj të biznesit në ETAXI për qasje të lehtë, menaxhim, gjurmim dhe raportim për të gjitha nevojat e udhëtimit të punonjësve tuaj.

Le të nisemi

Tarifat tona

Lokal

Ndërurban

Ndërkombëtar

ÇMIMI BAZË (START)

I aplikueshëm në fillim, përfshirë 1.5 km
EUR 2.00

ÇMIMI PËR DISTANCË

Çmimi për km të udhëtuar
EUR 0.75/km

TARIFA E PRITJES (DITË)

Çmimi për pritje në trafik ditën
EUR 5.00/orë

TARIFA E PRITJES (NATË)

Çmimi për pritje në trafik natën
EUR 5.00/orë

PRISHTINË - AEROPORT

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 13

PRISHTINË - BREZOVICË

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 50

PRISHTINË - DEÇAN

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 55

PRISHTINË - DRAGASH

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 70

PRISHTINË - FERIZAJ

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 25

PRISHTINË - F. KOSOVË

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 6

PRISHTINË - GJAKOVË

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 50

PRISHTINË - GJILAN

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 30

PRISHTINË - GRAÇANICË

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 7

PRISHTINË - H. I ELEZIT

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 40

PRISHTINË - ISTOG

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 55

PRISHTINË - KAMENICË

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 40

PRISHTINË - KLINË

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 40

PRISHTINË - LEPOSAVIQ

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 45

PRISHTINË - LIPJAN

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 10

PRISHTINË - MALISHEVË

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 30

PRISHTINË-MITROVICË J.

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 25

PRISHTINË-MITROVICË V.

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 30

PRISHTINË - NOVOBËRDË

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 25

PRISHTINË - OBILIQ

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 6

PRISHTINË - PEJË

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 50

PRISHTINË - PODUJEVË

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 20

PRISHTINË - PRIZREN

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 50

PRISHTINË - RAHOVEC

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 45

PRISHTINË - RUGOVË

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 65

PRISHTINË - SHTËRPCË

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 45

PRISHTINË - SKËNDERAJ

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 35

PRISHTINË - SUHAREKË

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 35

PRISHTINË - VITI

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 35

PRISHTINË - VUSHTRRI

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 20

PRISHTINË - DURRËS

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 160

PRISHTINË - ELBASAN

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 190

PRISHTINË - FIER

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 220

PRISHTINË - KUKËS

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 65

PRISHTINË - POGRADEC

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 170

PRISHTINË - SHKODËR

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 160

PRISHTINË - TIRANË

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 160

PRISHTINË - VLORË

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 230

PRISHTINË - BANSKO

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 230

PRISHTINË-BLAGOEVGRAD

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 200

PRISHTINË - SOFJE

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 240

PRISHTINË - IGUMENICË

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 430

PRISHTINË-PEFKOHORI

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 300

PRISHTINË - SELANIK

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 230

PRISHTINË - DIBËR

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 130

PRISHTINË - GOSTIVAR

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 80

PRISHTINË - KUMANOVË

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 70

PRISHTINË - OHËR

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 150

PRISHTINË - SHKUP

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 50

PRISHTINË-AER. SHKUP

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 60

PRISHTINË - BUDVË

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 200

PRISHTINË - ULQIN

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 180

PRISHTINË-PODGORICË

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 170

PRISHTINË - BEOGRAD

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 240

PRISHTINË-KRAGUJEVC

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 170

PRISHTINË - MEDVEGJË

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 60

PRISHTINË - NISH

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 90

PRISHTINË - NOVI SAD

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 300

PRISHTINË-PROKUPLJE

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 60

PRISHTINË - PRESHEVË

Çmimi fiks për një drejtim
EUR 70

Klientë të kënaqur

Regjistrohu!

Regjistrohu për të pranuar të rejat e fundit dhe ofertat nga ETAXI.