ETAXI PRISHTINË

Lajme

Këtu mund të gjeni të gjitha njoftimet
dhe zhvillimet e fundit për shërbimet tona

Uncategorized

Uber në Prishtinë? Pse shërbimi i taksive i ETAXI është një alternativë më e mirë

A keni provuar të thirrni një Uber në Prishtinë dhe të kuptoni se shërbimi nuk është i disponueshëm në...
Njoftime

Fuqia e Portalit për Biznese/Organizata: Thjeshtëso menaxhimin e udhëtimeve me ETAXI

Për çdo biznes dhe organizatë modern, menaxhimi efektiv i udhëtimeve është element kyç i suksesit. Megjithatw, menaxhimi i udhëtimeve...
Uncategorized

Si të bëni mbushje “Top Up” në llogarinë tuaj të ETAXI-t dhe të fitoni 10% bonus?

A jeni gati të shijoni komfortin dhe komoditetin e taksive elektrike në Prishtinë, me ETAXI? Për të përfituar maksimalisht...

Regjistrohu!

Regjistrohu për të pranuar të rejat e fundit dhe ofertat nga ETAXI.