ETAXI PRISHTINË

Rreth nesh

Rezervim online dhe në aplikacion

Përvoja e lehtë e rezervimit në pëllëmbën tuaj përmes aplikacionit dhe në internet. Shkarkoni dhe regjistrohuni për rezervime në dy prekje, parallogaritje të udhëtimit, vendndodhjet e preferuara dhe shumë më tepër.

Përditësim në kohë reale

Shijoni lehtësimet e ofruara përmes përditësimit në kohë reale nga komoditeti juaj. Pranoni kohën e arritjes, njoftimin për mbërritjen e shoferit ose ndani vendndodhjen tuaj me të dashurit tuaj.

Veturat e fundit elektrike

Flota jonë është fjala e fundit e teknologjisë, me automjetet e fundit elektrike në treg nga marka e njohur e makinave Volkswagen. Gëzoni veçoritë më të fundit të sigurisë dhe argëtimit gjatë udhëtimit.

Komfort dhe qetësi në udhëtim

Flota jonë ofron shumë më shumë se zero emetim. Shijoni kabinën e gjerë ndërsa jeni në një makinë kompakte, ekskluzive për automjetet elektrike. Udhëtoni me stil dhe rehati në një heshtje totale.

100% elektrike, mobilitet urban i qëndrueshëm dhe i besueshëm

Transformimi i jetës së udhëtarëve tanë
dhe botës kilometër për kilometër.

Me një vizion për ta shtyer Prishtinën drejt transportit të qëndrueshëm dhe për të ofruar ekselencë në shërbim, ETAXI ka prezantuar një zgjidhje inovative për udhëtimet brenda dhe jashtë qytetit.

Udhëtimi juaj me ne është pa emetim të CO2, grimcave, SOx, NOx dhe zhurmës. Ndërsa ju gëzoni komoditetin dhe lehtësinë në shërbimet tona, ju gjithashtu bëheni një anëtar aktiv i shoqërisë sonë në mbrojtjen e mjedisit dhe kontribuoni në një të ardhme më të gjelbër.

Trasojmë të ardhmen
me barazi në shoqërinë tonë

Qëndrueshmëria për të ardhmen nuk është asgjë pa barazi në shoqërinë tonë. Ne besojmë në barazi si baza e kohezionit social, ekonomisë dhe demokracisë. Në këtë drejtim, ne përkushtohemi për fuqizimin e grave dhe jemi krenarë që jemi gjithashtu shërbimi i parë taksi me shumicë shofere në ekipin tonë profesional.

ETAXI me shofere gra

Miqësorë për familjen

Siguria e fëmijës suaj është prioriteti jonë

Automjetet elektrike ETAXI janë të pajisura me teknologjinë më të fundit të sigurisë dhe pasagjerët tanë më të vlefshëm udhëtojnë në komoditetin dhe sigurinë e karrigave të aprovuara për fëmijëve.

Prindërit nuk kanë nevojë të nxitojnë në mëngjes ose pasdite, të dashurit tuaj janë të sigurt me ne. Ju mund ta gjurmoni udhëtimin e tyre në kohë reale dhe të merrni njoftime pasi të jenë në veturë ose të mbërrijnë në destinacionin e tyre.

E gjithë kjo është e mundur lehtësisht, në largësinë e pëllëmbës tuaj. Përfitoni nga mundësitë e pagesave mujore, raportet dhe historikun e udhëtimeve duke përdorur aplikacionin tonë.

Një fëmijë i ulur në ETAXI me sigurinë maksimale

Miqësorë për kafshët

Ka anëtarë të familjes jo gjithmonë të mirëpritur diku tjetër. ETAXI ndan dashurinë dhe kujdesin për miqët tuaj të jetës dhe dëshiron të jetë pjesë e udhëtimit tuaj me ta. Makinat tona janë të pajisura me transportues të kafshëve shtëpiake në mënyrë që të mos udhëtoni të vetëm.

Klientë të kënaqur

Regjistrohu!

Regjistrohu për të pranuar të rejat e fundit dhe ofertat nga ETAXI.